Почетна   »   Закони    »  Закон за претворање на побарувањата на Република Македонија по основ на...Поврзани документи
» Закон за задругите
» Закон за преземање на акционерските друштва
» Закон за стопанските комори
» Закон за трговските друштва
» Закон против нелојалната конкуренција
» Закон против ограничувањата на конкуренцијата
» Закон за Национална класификација на дејностите
» Закон за стоковите резерви
» Закон за државната помош
» Закон за лизинг
» Закон за основање на Агенција за поддршка на претприемништвото на ...
» Закон за заштита на конкуренцијата
» Закон за отстапување на деловни средства од страна на претпријатијата ...
» Закон за стечај
» Закон за јавните претпријатија
» Закон за приватизација на државниот капитал во претпријатијата
» Закон за трговските друштва
» Закон за преструктуирање на дел од претпријатијата кои во своето ...
» Закон за трансформација на претпријатијата со општествен капитал
» Закон за начинот и постапката на усогласувањето на работењето на ...
» Закон за стечај
» Закон за финансиската полиција
» Закон за стоковните резерви
» Закон за претворање на побарувањата на Република Македонија по основ ...
» Завршна сметка на Буџетот на Република Македонија за 2005 година ...
» Закон за Стопанската комора на Република Македонија
» Закон за Европско друштво
» Закон за контрола на државната помош
» Закон за заштита на конкуренцијата
» Закон за стопанските комори
Детален опис на документ
Закон за претворање на побарувањата на Република Македонија по основ на јавни давачки во траен влог во друштвата АД Органско Хемиска Индустрија Наум Наумовски – Борче Скопје, АД за Истражување, проектирање, производство и изградба на енергетски индустриски објекти со полна одговорност ЕМО – Охрид, Тутунски Комбинат АД Прилеп и друштво за производство на производи со посебна намена 11 Октомври - Еуро - Композити АД Прилеп
Датум на објавување: 22.12.2008 Преземи го документот
2279 пати симнат
Датум на стапување во сила: 22.12.2008 
Сл. весник/година: 159/2008 
Категорија: Стопанство » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: ад, побарувања, влог, јавни, давачки, република, македонија, траен, друштва


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.