Поврзани документи
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2001 ...
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2002 ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за спречување на перење пари
» Закон за утврдување и наплата на јавните приходи
» Закон за Финансиската полиција
» Закон за јавните набавки
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за јавните набавки
» Закон за внатрешна ревизија во јавниот сектор
» Закон за сметководството за непрофитните организации
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за јавен долг
» Закон за управата за јавни приходи
» Закон за ревизија
» Закон за буџетите
» Закон за единствениот даночен број на даночните обврзници
» Закон за извршување на буџетот на Република Македонија за 2006 ...
» Закон за сметководство за буџетите и буџетските корисници
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 1996 ...
» Закон за буџетите
» Закон за висината на стапката на затезната камата
» Закон за ограничување на потрошувачката за општите општествени и заеднички ...
» Закон за финансиско работење
» Закон за сметководството
» Закон за Управата за јавни приходи
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за ограничување на приходите за финансирање на општите општествени ...
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 1994 ...
Детален опис на документ
Закон за Финансиската полиција
вон сила
Датум на објавување: 16.07.2002 Преземи го документот
2236 пати симнат
Датум на стапување во сила: 24.07.2002 
Сл. весник/година: 55/2002 
Категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: данок, даночен обврзник, министерство за финансии, даночни обврзници, министерство за внатрешни работи, финансиска полиција, јавното обвинителство, даночно затајување, перење на пари, криумчарење, недозволена трговија со стока и производи, царина, даночни прописи, царински прописи, истрага, финансиски полицаец, финансиски полицајци, полицаец, полицајци
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  12.03.2003 
Преземи го документот
47 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  30.06.2004 
Преземи го документот
43 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
shenmol rustem на 11.04.2012 22:50

Zoshto pishuva pogore deka zakonot e von sila

 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.