Поврзани документи
» Закон за ученичкиот и студентскиот стандард
» Закон за високото образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за ученичкиот стандард
» Закон за јазиците на кои се изведува наставата на Педагошкиот ...
» Закон за основање на центар за образование на кадри за ...
» Закон за основното образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за средното образование
» Закон за основање на Државен универзитет во Тетово
» Закон за бирото за развој на образованието
» Закон за стручно образование и обука
» Закон за основање на државен универзитет "Гоце Делчев" во Штип ...
» Закон за основање на факултет за администрација и менаџмент на ...
» Закон за основање на национална агенција за европски образовни програми ...
» Закон за образование на возрасните
» Закон за високото образование
» Закон за учебници за основно и средно образование
» Закон за основното образование
» Закон за државниот испитен центар
» Закон за високообразовните установи на верските заедници
» Закон за основање на Технолошко - технички факултет, Ветеринарен факултет ...
» Закон за основање на високообразовна установа факултет за безбедност во ...
» Закон за основање на Универзитет за информатички технологии во Скопје ...
» Закон за основање на високообразовна установа Факултет за безбедноство состав ...
» Закон за основање на Факултет за дизајн и технологии на ...
» Закон за основање на Факултет за информатички науки и компјутерско ...
» Закон за признавање на професионалните квалификации
» Закон за педагошката служба
» Закон за отворените граѓански универзитети за доживотно учење
Детален опис на документ
Закон за државниот испитен центар
Датум на објавување: 10.11.2008 Преземи го документот
2879 пати симнат
Датум на стапување во сила: 18.11.2008 
Сл. весник/година: 142/2008 
Категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
Забелешка:
Клучни зборови: програма, центар, државен, испитен
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  14.12.2009 
Преземи го документот
528 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
136 пати симнат
 Измена
  22.03.2016 
Преземи го документот
3 пати симнат
 Измена
  01.08.2016 
Преземи го документот
5 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Моника Маркова на 15.10.2010 11:32

znae li nekoj dali ima angliska verizja na ovoj zakon??

ve molam dokolku nekoj znae neka pise..

blagodaram odnapred

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.