Поврзани документи
» Закон за избирачкиот список
» Закон за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија ...
» Закон за изборните единици за избор на пратеници во Собранието ...
» Закон за пратениците
» Закон за избирачките места
» Закон за избирачкиот список и за избирачката легитимација
» Закон за изборните единици за избор на пратеници во Собранието ...
» Закон за платата (личните доходи) и другите надоместоци на пратениците ...
» Изборен законик
» Закон за платите на судиите
» Закон за комитетот за односи меѓу заедниците
» Закон за определување дополнителен услов за вршење јавна функција
» Резолуција за односите на Република Македонија со Косово
» Резолуција за миграционата политика на Република Македонија 2009 -2014
» Закон за Собранието на Република Македонија
» Закон за платите на членовите на Советот на јавните обвинители ...
» Закон за платите на членовите на Судскиот совет на Република ...
» Декларација за побезбеден интернет
» Закон за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија ...
Детален опис на документ
Резолуција за односите на Република Македонија со Косово
Датум на објавување: 09.10.2008 Преземи го документот
2105 пати симнат
Датум на стапување во сила:  
Сл. весник/година: 128/2008 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
Забелешка:
Клучни зборови: македонија, резолуција, косово


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.