Поврзани документи
» Закон за задругите
» Закон за преземање на акционерските друштва
» Закон за стопанските комори
» Закон за трговските друштва
» Закон против нелојалната конкуренција
» Закон против ограничувањата на конкуренцијата
» Закон за Национална класификација на дејностите
» Закон за стоковите резерви
» Закон за државната помош
» Закон за лизинг
» Закон за основање на Агенција за поддршка на претприемништвото на ...
» Закон за заштита на конкуренцијата
» Закон за отстапување на деловни средства од страна на претпријатијата ...
» Закон за стечај
» Закон за јавните претпријатија
» Закон за приватизација на државниот капитал во претпријатијата
» Закон за трговските друштва
» Закон за преструктуирање на дел од претпријатијата кои во своето ...
» Закон за трансформација на претпријатијата со општествен капитал
» Закон за начинот и постапката на усогласувањето на работењето на ...
» Закон за стечај
» Закон за финансиската полиција
» Закон за стоковните резерви
» Закон за претворање на побарувањата на Република Македонија по основ ...
» Завршна сметка на Буџетот на Република Македонија за 2005 година ...
» Закон за Стопанската комора на Република Македонија
» Закон за Европско друштво
» Закон за контрола на државната помош
» Закон за заштита на конкуренцијата
» Закон за стопанските комори
Детален опис на документ
Закон за стопанските комори
Датум на објавување: 15.07.2002 Преземи го документот
2563 пати симнат
Датум на стапување во сила: 23.07.2002 
Сл. весник/година: 54/2002 
Категорија: Стопанство » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: стопански комори, стопанска комора, стопански субјекти, стопанство, претприемништво, комора, суд на честа
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  02.04.2003 
Преземи го документот
104 пати симнат
 Измена
  03.10.2005 
Преземи го документот
818 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.