Поврзани документи
» Закон за ученичкиот и студентскиот стандард
» Закон за високото образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за ученичкиот стандард
» Закон за јазиците на кои се изведува наставата на Педагошкиот ...
» Закон за основање на центар за образование на кадри за ...
» Закон за основното образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за средното образование
» Закон за основање на Државен универзитет во Тетово
» Закон за бирото за развој на образованието
» Закон за стручно образование и обука
» Закон за основање на државен универзитет "Гоце Делчев" во Штип ...
» Закон за основање на факултет за администрација и менаџмент на ...
» Закон за основање на национална агенција за европски образовни програми ...
» Закон за образование на возрасните
» Закон за високото образование
» Закон за учебници за основно и средно образование
» Закон за основното образование
» Закон за државниот испитен центар
» Закон за високообразовните установи на верските заедници
» Закон за основање на Технолошко - технички факултет, Ветеринарен факултет ...
» Закон за основање на високообразовна установа факултет за безбедност во ...
» Закон за основање на Универзитет за информатички технологии во Скопје ...
» Закон за основање на високообразовна установа Факултет за безбедноство состав ...
» Закон за основање на Факултет за дизајн и технологии на ...
» Закон за основање на Факултет за информатички науки и компјутерско ...
» Закон за признавање на професионалните квалификации
» Закон за педагошката служба
» Закон за отворените граѓански универзитети за доживотно учење
Детален опис на документ
Закон за учебници за основно и средно образование
Датум на објавување: 04.08.2008 Преземи го документот
3659 пати симнат
Датум на стапување во сила: 12.08.2008 
Сл. весник/година: 98/2008 
Категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
Забелешка:
Клучни зборови: учебници, образование, основно, средно
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  05.08.2009 
Преземи го документот
964 пати симнат
 Измена
  23.06.2010 
Преземи го документот
709 пати симнат
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
586 пати симнат
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
431 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.04.2012 
Преземи го документот
372 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.02.2013 
Преземи го документот
284 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.08.2013 
Преземи го документот
187 пати симнат
 Измена и дополнување
  06.02.2014 
Преземи го документот
249 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
77 пати симнат
 Измена и дополнување
  11.12.2015 
Преземи го документот
74 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
88 пати симнат
 Измена и дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
97 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.