Почетна   »   Анализи    »  Втор извештај од Индексот на одговорност, транспарентност и продуктивност...Поврзани документи
»
Детален опис на документ
Втор извештај од Индексот на одговорност, транспарентност и продуктивност на Собранието на РM
Датум на објавување: 01.01.1970 Преземи го документот
10 пати симнат
Категорија:
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.