Почетна   »   Закони    »  Закон за семенски и саден материјал за земјоделски растенијаПоврзани документи
» Закон за вршење земјоделска дејност
» Закон за Фондот за земјоделство
» Закон за основање Агенција за поттикнување на развојот на земјоделството ...
» Закон за пасиштата
» Закон за заштита на растенијата
» Закон за земјоделското земјиште
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за семенски материјал, саден материјал и материјал за размножување, ...
» Закон за здравјето на растенијата
» Закон за тутунот
» Закон за виното
» Закон за берзи на земјоделско - прехрамбени производи
» Закон за поттикнување на развојот на земјоделството
» Закон за трансформација на претпријатијата и задругите со општествен капитал ...
» Закон за тутун и тутунски производи
» Закон за престанување на важноста на Законот за Фондот за ...
» Закон за земјоделската инспекција
» Закон за попис на земјоделството во Република Македонија, 2006 година ...
» Закон за основање на агенција за финансиска поддршка во земјоделството ...
» Закон за заштита на нови сорти на земјоделски растенија
» Закон за воспоставување мрежа за прибирање на сметководствени податоци од ...
» Закон за ѓубриња
» Закон за земјоделството и руралниот развој
» Закон за производи за заштита на растенијата
» Закон за земјоделско земјиште
» Закон за семенски и саден материјал за земјоделски растенија
» Закон за државниот инспекторат за земјоделство
» Закон за селекционерски права
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за земјоделство и рурален развој
Детален опис на документ
Закон за семенски и саден материјал за земјоделски растенија
Датум на објавување: 30.03.2006 Преземи го документот
2794 пати симнат
Датум на стапување во сила: 07.04.2006 
Сл. весник/година: 39/2006 
Категорија: Стопанство » Земјоделство
Забелешка:
Клучни зборови: растенија, земјоделски, материјал, семенски, саден
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
638 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.2010 
Преземи го документот
266 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
237 пати симнат
 Пречистен текст
  15.04.2011 
Преземи го документот
632 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.05.2013 
Преземи го документот
285 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
240 пати симнат
 Измена
  04.03.2014 
Преземи го документот
244 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
143 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
99 пати симнат
 Дополнување
  11.04.2016 
Преземи го документот
110 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.