Детален опис на документ
Закон за инвалидски организации
Датум на објавување: 18.07.2008 Преземи го документот
2469 пати симнат
Датум на стапување во сила: 26.07.2008 
Сл. весник/година: 89/2008 
Категорија: Јавни служби » Социјална заштита
Забелешка:
Клучни зборови: организации, инвалидски
Измени и дополнувања
 Изменување
  11.05.2012 
Преземи го документот
64 пати симнат
 Изменување
  14.02.2013 
Преземи го документот
45 пати симнат
 Пречистен текст
  15.04.2013 
Преземи го документот
108 пати симнат
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
29 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.02.2016 
Преземи го документот
30 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.