Детален опис на документ
Закон за гробишта и погребални услуги
Датум на објавување: 14.07.2008 Преземи го документот
5894 пати симнат
Датум на стапување во сила: 22.07.2008 
Сл. весник/година: 86/2008 
Категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Комунални дејности
Забелешка:
Клучни зборови: погребални услуги, гробишта
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  06.12.2010 
Преземи го документот
1932 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
1795 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
960 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
428 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
411 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
verica tanuseva на 12.05.2015 09:28

a

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.