Детален опис на документ
Закон за катастар на недвижности
вон сила
Датум на објавување: 26.03.2008 Преземи го документот
17013 пати симнат
Датум на стапување во сила: 03.04.2008 
Сл. весник/година: 40/2008 
Категорија: Катастар на земјиштето - недвижностите
Забелешка:
Клучни зборови: права, катастар, управа, држава, недвижности, премер
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  09.12.2010 
Преземи го документот
4568 пати симнат
 Исправка на измена и дополнување 09.12.2010
  11.02.2011 
Преземи го документот
3233 пати симнат
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
3602 пати симнат
 Измена и дополнување
  13.06.2012 
Преземи го документот
2968 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Bojana Sokolovska на 07.02.2014 10:57

http://www.pravo.org.mk/documentDetail.php?id=6582

ова е законот од 2013

Гоце Петров на 07.02.2014 07:47

zosto go nema noviot zakon od 2013 godina?

 

nemanja ninic на 04.10.2010 18:15
ima pravopisna greska vo clen 14, vo podreduvanjeto.
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.