Почетна   »   Закони    »  Закон за концесии и други видови на јавно приватно партнерствоДетален опис на документ
Закон за концесии и други видови на јавно приватно партнерство
вон сила
Датум на објавување: 15.01.2008 Преземи го документот
6395 пати симнат
Датум на стапување во сила: 23.01.2008 
Сл. весник/година: 7/2008 
Категорија: Сопственост и други имотно-правни односи » Имотно-правни односи
Забелешка:
Клучни зборови: концесии, јавно приватно партнерство
Измени и дополнувања
 Дополнување
  04.11.2008 
Преземи го документот
2976 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.05.2009 
Преземи го документот
2132 пати симнат
 Измена и дополнување
  16.04.2010 
Преземи го документот
2098 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Гордан  Паневски на 18.03.2010 11:10

Smile

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.