Почетна   »   Закони    »  Закон за задолжување на Република Македонија со втор дел од заем кај Европската...Поврзани документи
Детален опис на документ
Закон за задолжување на Република Македонија со втор дел од заем кај Европската ивестициона банка по финансискиот договор за проектот за изградба на автопатот на Коридор Х на делницата Демир Капија - Смоквица
Датум на објавување: 15.01.2016 Преземи го документот
10 пати симнат
Датум на стапување во сила: 15.12.2015 
Сл. весник/година: 6/2016 
Категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.