Поврзани документи
» Закон за вршење земјоделска дејност
» Закон за Фондот за земјоделство
» Закон за основање Агенција за поттикнување на развојот на земјоделството ...
» Закон за пасиштата
» Закон за заштита на растенијата
» Закон за земјоделското земјиште
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за семенски материјал, саден материјал и материјал за размножување, ...
» Закон за здравјето на растенијата
» Закон за тутунот
» Закон за виното
» Закон за берзи на земјоделско - прехрамбени производи
» Закон за поттикнување на развојот на земјоделството
» Закон за трансформација на претпријатијата и задругите со општествен капитал ...
» Закон за тутун и тутунски производи
» Закон за престанување на важноста на Законот за Фондот за ...
» Закон за земјоделската инспекција
» Закон за попис на земјоделството во Република Македонија, 2006 година ...
» Закон за основање на агенција за финансиска поддршка во земјоделството ...
» Закон за заштита на нови сорти на земјоделски растенија
» Закон за воспоставување мрежа за прибирање на сметководствени податоци од ...
» Закон за ѓубриња
» Закон за земјоделството и руралниот развој
» Закон за производи за заштита на растенијата
» Закон за земјоделско земјиште
» Закон за семенски и саден материјал за земјоделски растенија
» Закон за државниот инспекторат за земјоделство
» Закон за селекционерски права
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за земјоделство и рурален развој
Детален опис на документ
Закон за земјоделско земјиште
Датум на објавување: 08.11.2007 Преземи го документот
13422 пати симнат
Датум на стапување во сила: 16.11.2007 
Сл. весник/година: 135/2007 
Категорија: Стопанство » Земјоделство
Забелешка:
Клучни зборови: земјоделство, земјоделско земјиште, земјишен регистар
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  14.02.2011 
Преземи го документот
7799 пати симнат
 Исправка
  04.04.2011 
Преземи го документот
4317 пати симнат
 Изменување и дополнување
  21.10.2011 
Преземи го документот
4947 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.07.2012 
Преземи го документот
5078 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.05.2013 
Преземи го документот
3098 пати симнат
 Измена
  17.06.2013 
Преземи го документот
2835 пати симнат
 Измена
  29.07.2013 
Преземи го документот
2729 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
2890 пати симнат
 Дополнување
  25.02.2014 
Преземи го документот
2296 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.09.2014 
Преземи го документот
1841 пати симнат
 Измена
  12.11.2014 
Преземи го документот
1858 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.05.2015 
Преземи го документот
1819 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.06.2015 
Преземи го документот
1628 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
1503 пати симнат
 Измена и дополнување
  07.12.2015 
Преземи го документот
1314 пати симнат
 Измена и дополнување
  18.01.2016 
Преземи го документот
1372 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
1540 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Данка Воданова на 11.04.2011 11:14
Во измената на Законов од 14.02.2011 во чл.39 и чл.40 има грешка или збунка сум? Однапред балгодарам
Ема ема на 09.03.2011 23:37

Во измената на Законов од 14.02.2011 во чл.39 и чл.40 има грешка или збунка сум?

Однапред балгодарам

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.