Поврзани документи
» Закон за вршење земјоделска дејност
» Закон за Фондот за земјоделство
» Закон за основање Агенција за поттикнување на развојот на земјоделството ...
» Закон за пасиштата
» Закон за заштита на растенијата
» Закон за земјоделското земјиште
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за семенски материјал, саден материјал и материјал за размножување, ...
» Закон за здравјето на растенијата
» Закон за тутунот
» Закон за виното
» Закон за берзи на земјоделско - прехрамбени производи
» Закон за поттикнување на развојот на земјоделството
» Закон за трансформација на претпријатијата и задругите со општествен капитал ...
» Закон за тутун и тутунски производи
» Закон за престанување на важноста на Законот за Фондот за ...
» Закон за земјоделската инспекција
» Закон за попис на земјоделството во Република Македонија, 2006 година ...
» Закон за основање на агенција за финансиска поддршка во земјоделството ...
» Закон за заштита на нови сорти на земјоделски растенија
» Закон за воспоставување мрежа за прибирање на сметководствени податоци од ...
» Закон за ѓубриња
» Закон за земјоделството и руралниот развој
» Закон за производи за заштита на растенијата
» Закон за земјоделско земјиште
» Закон за семенски и саден материјал за земјоделски растенија
» Закон за државниот инспекторат за земјоделство
» Закон за селекционерски права
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за земјоделство и рурален развој
Детален опис на документ
Закон за производи за заштита на растенијата
Датум на објавување: 14.09.2007 Преземи го документот
2728 пати симнат
Датум на стапување во сила: 22.09.2007 
Сл. весник/година: 110/2007 
Категорија: Стопанство » Земјоделство
Забелешка:
Клучни зборови: производи за заштита на растенијата, заштита на растенијата, препарати за заштита на растенијата, употреба на препарати за заштита на растенијата
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  16.02.2009 
Преземи го документот
511 пати симнат
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
331 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
309 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.05.2013 
Преземи го документот
248 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.01.2015 
Преземи го документот
139 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
124 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
94 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.