Детален опис на документ
Закон за ветеринарно јавно здравство
вон сила
Датум на објавување: 21.09.2007 Преземи го документот
2359 пати симнат
Датум на стапување во сила: 29.09.2007 
Сл. весник/година: 114/2007 
Категорија: Стопанство » Ветеринарство - сточарство
Забелешка: Овој закон е ставен вон сила со Законот за безбедност на храната (Сл.Весник 157/2010).
Клучни зборови: ветерина, здравствена заштита на животните, ветеринарно јавно здравство, јавно здравство


 
Дискусии околу овој закон
Igor Galoski на 19.03.2011 17:59

Bi Ve zamolil da me informirate dokolku imate informacija po koja osnova i koga ovoj zakon e von sila i so koj zakon e zamenet. Odnapred Vi blagodaram!

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.