Детален опис на документ
Закон за ветеринарно здравство
Датум на објавување: 20.09.2007 Преземи го документот
3556 пати симнат
Датум на стапување во сила: 28.09.2007 
Сл. весник/година: 113/2007 
Категорија: Стопанство » Ветеринарство - сточарство
Забелешка:
Клучни зборови: ветерина, ветеринарно здравство, ветеринарна дејност, државна ветеринарна служба, ветеринар, здравствена заштита на животните
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  21.04.2010 
Преземи го документот
343 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
604 пати симнат
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
429 пати симнат
 Измена и дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
409 пати симнат
 Пречистен текст
  22.07.2015 
Преземи го документот
199 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
96 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
30 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.