Поврзани документи
» Закон за избирачкиот список
» Закон за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија ...
» Закон за изборните единици за избор на пратеници во Собранието ...
» Закон за пратениците
» Закон за избирачките места
» Закон за избирачкиот список и за избирачката легитимација
» Закон за изборните единици за избор на пратеници во Собранието ...
» Закон за платата (личните доходи) и другите надоместоци на пратениците ...
» Изборен законик
» Закон за платите на судиите
» Закон за комитетот за односи меѓу заедниците
» Закон за определување дополнителен услов за вршење јавна функција
» Резолуција за односите на Република Македонија со Косово
» Резолуција за миграционата политика на Република Македонија 2009 -2014
» Закон за Собранието на Република Македонија
» Закон за платите на членовите на Советот на јавните обвинители ...
» Закон за платите на членовите на Судскиот совет на Република ...
» Декларација за побезбеден интернет
» Закон за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија ...
Детален опис на документ
Закон за платите на судиите
Датум на објавување: 14.09.2007 Преземи го документот
3788 пати симнат
Датум на стапување во сила: 22.09.2007 
Сл. весник/година: 110/2007 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
Забелешка:
Клучни зборови: плати на судии, надоместоци на судиите
Измени и дополнувања
 Измена
  19.08.2008 
Преземи го документот
1398 пати симнат
 Измена
  24.12.2008 
Преземи го документот
1109 пати симнат
 Измена и дополнување
  23.12.2009 
Преземи го документот
797 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  28.04.2010 
Преземи го документот
362 пати симнат
 Измена
  14.05.2010 
Преземи го документот
880 пати симнат
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
608 пати симнат
 Дополнување
  31.12.2015 
Преземи го документот
353 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.