Детален опис на документ
Закон за мирно решавање на работните спорови
Датум на објавување: 12.07.2007 Преземи го документот
4115 пати симнат
Датум на стапување во сила: 20.07.2007 
Сл. весник/година: 87/2007 
Категорија: Работни односи » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: работни спорови, мирно решавање на работните спорови, колективен работен спор, индивидуален работен спор, помирувач, арбитер
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
408 пати симнат
 Пречистен текст
  11.07.2014 
Преземи го документот
624 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
279 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Zdravko  Saveski на 06.02.2015 19:31

Има и исправка на овој закон, во јули 2014, Службен весник 102/14, http://www.slvesnik.com.mk/Issues/4b8a081658b94f77bd44fbb85d0aab38.pdf

Zdravko  Saveski на 06.02.2015 19:22

Има пречистен текст на овој закон, Службен весник 104/14 http://www.slvesnik.com.mk/Issues/1e74c9d76de941f382ae0a4e4b1f9c7d.pdf

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.