Почетна   »   Закони    »  Закон за отпишување на камати на достасани обврски по основ на придонеси...Детален опис на документ
Закон за отпишување на камати на достасани обврски по основ на придонеси од задолжително социјално осигурување
Датум на објавување: 12.06.2015 Преземи го документот
114 пати симнат
Датум на стапување во сила: 12.06.2015 
Сл. весник/година: 97/2015 
Категорија: Јавни служби » Социјална заштита
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.