Почетна   »   Закони    »  Закон за царински мерки за спроведување на заштита на правата од интелектуална...Детален опис на документ
Закон за царински мерки за спроведување на заштита на правата од интелектуална сопственост
Датум на објавување: 28.05.2015 Преземи го документот
137 пати симнат
Датум на стапување во сила: 05.06.2015 
Сл. весник/година: 88/2015 
Категорија: Односи и соработка со странство » Царина
Забелешка:
Клучни зборови:
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
61 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
52 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
43 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.