Почетна   »   Закони    »  Закон за користење и располагање со стварите во државна сопственост и со...Детален опис на документ
Закон за користење и располагање со стварите во државна сопственост и со стварите во општинска сопственост
Датум на објавување: 13.05.2015 Преземи го документот
2198 пати симнат
Датум на стапување во сила: 21.05.2015 
Сл. весник/година: 78/2015 
Категорија: Сопственост и други имотно-правни односи
Забелешка:
Клучни зборови:
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  26.06.2015 
Преземи го документот
1402 пати симнат
 Измена
  04.09.2015 
Преземи го документот
1294 пати симнат
 Измена и дополнување
  17.10.2016 
Преземи го документот
779 пати симнат
 Измена
  02.02.2018 
Преземи го документот
583 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Menka Nikolovska на 22.12.2017 11:53

Зошто не се изработи пречистен текст?

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.