Детален опис на документ
Закон за волонтерството
Датум на објавување: 09.07.2007 Преземи го документот
9972 пати симнат
Датум на стапување во сила: 17.07.2007 
Сл. весник/година: 85/2007 
Категорија: Работни односи » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: волонтирање, волонтерство, волонтеризам
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  24.12.2008 
Преземи го документот
6584 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
606 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Лидија Тантуровска на 08.03.2015 22:03

Дали има нови измени на Законот за волонтерство по 2008 година?

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.