Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/68/5509168/html/pravo.org.mk/Connections/pravo.php on line 9
Pravo.org.mk | Закон за вработување и работа на странциДетален опис на документ
Закон за вработување и работа на странци
Датум на објавување: 05.06.2007 Преземи го документот
6979 пати симнат
Датум на стапување во сила: 13.06.2007 
Сл. весник/година: 70/2007 
Категорија: Работни односи » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: вработување, работа, странци
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  20.11.2008 
Преземи го документот
1247 пати симнат
 Измена и дополнување
  13.01.2009 
Преземи го документот
3389 пати симнат
 Измена и дополнување
  12.03.2010 
Преземи го документот
2499 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  14.07.2010 
Преземи го документот
1396 пати симнат
 Изменување и дополнување
  21.10.2011 
Преземи го документот
1529 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.07.2012 
Преземи го документот
1447 пати симнат
 Дополнување
  29.10.2013 
Преземи го документот
853 пати симнат
 Измена и дополнување
  24.02.2014 
Преземи го документот
878 пати симнат
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
333 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.