Почетна   »   Закони    »  Закон за високообразовните установи за образование на наставен кадар во...Поврзани документи
» Закон за ученичкиот и студентскиот стандард
» Закон за високото образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за ученичкиот стандард
» Закон за јазиците на кои се изведува наставата на Педагошкиот ...
» Закон за основање на центар за образование на кадри за ...
» Закон за основното образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за средното образование
» Закон за основање на Државен универзитет во Тетово
» Закон за бирото за развој на образованието
» Закон за стручно образование и обука
» Закон за основање на државен универзитет "Гоце Делчев" во Штип ...
» Закон за основање на факултет за администрација и менаџмент на ...
» Закон за основање на национална агенција за европски образовни програми ...
» Закон за образование на возрасните
» Закон за високото образование
» Закон за учебници за основно и средно образование
» Закон за основното образование
» Закон за државниот испитен центар
» Закон за високообразовните установи на верските заедници
» Закон за основање на Технолошко - технички факултет, Ветеринарен факултет ...
» Закон за основање на високообразовна установа факултет за безбедност во ...
» Закон за основање на Универзитет за информатички технологии во Скопје ...
» Закон за основање на високообразовна установа Факултет за безбедноство состав ...
» Закон за основање на Факултет за дизајн и технологии на ...
» Закон за основање на Факултет за информатички науки и компјутерско ...
» Закон за признавање на професионалните квалификации
» Закон за педагошката служба
» Закон за отворените граѓански универзитети за доживотно учење
Детален опис на документ
Закон за високообразовните установи за образование на наставен кадар во предучилишното воспитание, основното и средното образование
Датум на објавување: 22.01.2015 Преземи го документот
784 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.01.2015 
Сл. весник/година: 10/2015 
Категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
Забелешка:
Клучни зборови:
Измени и дополнувања
 Измена
  12.02.2015 
Преземи го документот
240 пати симнат
 Измена
  15.06.2015 
Преземи го документот
164 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
185 пати симнат
 Измена
  22.03.2016 
Преземи го документот
75 пати симнат
 Измена
  11.07.2016 
Преземи го документот
129 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.