Детален опис на документ
Закон за репродуктивен материјал од шумски видови дрвја
Датум на објавување: 04.05.2007 Преземи го документот
2302 пати симнат
Датум на стапување во сила: 12.05.2007 
Сл. весник/година: 55/2007 
Категорија: Стопанство » Шумарство - ловство
Забелешка:
Клучни зборови: дрвја, репродуктивен, материјал, шумски, видови
Измени и дополнувања
 Дополнување
  21.10.2011 
Преземи го документот
93 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
28 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.