Детален опис на документ
Закон за идентификација и регистрација на животните
Датум на објавување: 26.07.2012 Преземи го документот
214 пати симнат
Датум на стапување во сила: 03.08.2012 
Сл. весник/година: 95/2012 
Категорија: Стопанство » Ветеринарство - сточарство
Забелешка:
Клучни зборови:
Измени и дополнувања
 Дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
134 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
Сеуште не е симнат
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
63 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.