Почетна   »   Закони    »  Закон за основање на државен универзитет "Гоце Делчев" во ШтипПоврзани документи
» Закон за ученичкиот и студентскиот стандард
» Закон за високото образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за ученичкиот стандард
» Закон за јазиците на кои се изведува наставата на Педагошкиот ...
» Закон за основање на центар за образование на кадри за ...
» Закон за основното образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за средното образование
» Закон за основање на Државен универзитет во Тетово
» Закон за бирото за развој на образованието
» Закон за стручно образование и обука
» Закон за основање на државен универзитет "Гоце Делчев" во Штип ...
» Закон за основање на факултет за администрација и менаџмент на ...
» Закон за основање на национална агенција за европски образовни програми ...
» Закон за образование на возрасните
» Закон за високото образование
» Закон за учебници за основно и средно образование
» Закон за основното образование
» Закон за државниот испитен центар
» Закон за високообразовните установи на верските заедници
» Закон за основање на Технолошко - технички факултет, Ветеринарен факултет ...
» Закон за основање на високообразовна установа факултет за безбедност во ...
» Закон за основање на Универзитет за информатички технологии во Скопје ...
» Закон за основање на високообразовна установа Факултет за безбедноство состав ...
» Закон за основање на Факултет за дизајн и технологии на ...
» Закон за основање на Факултет за информатички науки и компјутерско ...
» Закон за признавање на професионалните квалификации
» Закон за педагошката служба
» Закон за отворените граѓански универзитети за доживотно учење
Детален опис на документ
Закон за основање на државен универзитет "Гоце Делчев" во Штип
Датум на објавување: 30.03.2007 Преземи го документот
2257 пати симнат
Датум на стапување во сила: 07.04.2007 
Сл. весник/година: 40/2007 
Категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
Забелешка:
Клучни зборови: штип, основање, државен универзитет, гоце делчев
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
211 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Mira Tsaevska на 06.07.2010 01:03

Dali e akreditiran Fakultetot za turizam i biznis logistika vo Skopje?Gledam deka samo vo Gevgellija e akreditiran.Dali toa znaci deka decata sto ke se zappisat na disperziranite studii na ovoj fakultet vo Skopje ke se zapisat na neakreditiran fakultet ili imate nekoja izmena.So pocit.Mira

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.