Детален опис на документ
Закон за концесии
вон сила
Датум на објавување: 16.04.2002 Преземи го документот
2837 пати симнат
Датум на стапување во сила: 24.04.2002 
Сл. весник/година: 25/2002 
Категорија: Сопственост и други имотно-правни односи » Имотно-правни односи
Забелешка:
Клучни зборови: концесија, концесии, добра од општ интерес, концедент, концесионер, концесиски договор, концесиска дејност, подконцесија
Измени и дополнувања
 Дополнување
  04.04.2003 
Преземи го документот
1965 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.