Почетна   »   Закони    »  Закон за гаранција на Република Македонија на обврските по Договорот за...Детален опис на документ
Закон за гаранција на Република Македонија на обврските по Договорот за заем за финансирање на Проектот за рехабилитација на магистралните и регионалните патишта, кој ќе се склучи меѓу Меѓународната банка за обнова и развој-Светската банка и Јавното претпријатие за државни патишта
Датум на објавување: 04.08.2014 Преземи го документот
32 пати симнат
Датум на стапување во сила: 04.08.2014 
Сл. весник/година: 116/2014 
Категорија: Односи и соработка со странство » Странски вложувања и кредитни односи со странство
Забелешка:
Клучни зборови:
Измени и дополнувања
 Дополнување
  22.01.2015 
Преземи го документот
6 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.