Детален опис на документ
Зaкон за спортска академија
Датум на објавување: 01.08.2014 Преземи го документот
201 пати симнат
Датум на стапување во сила: 09.08.2014 
Сл. весник/година: 115/2014 
Категорија: Јавни служби » Спорт
Забелешка: Овој закон влегува во сила осмиот ден од денот на објавувањето во “Службен весник на Република Македонија”, а ќе започне да се применува од учебната 2015/2016година.
Клучни зборови:
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
83 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
67 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
53 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.08.2016 
Преземи го документот
37 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.