Детален опис на документ
Закон за данокот на добивка
Датум на објавување: 25.07.2014 Преземи го документот
2152 пати симнат
Датум на стапување во сила: 02.08.2014 
Сл. весник/година: 112/2014 
Категорија: Финансии, сметководство » Даноци, придонеси и самопридонеси
Забелешка:
Клучни зборови: данок, наплата, даноци, давачка, плаќање, добивка, порез, данок на добивка
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
685 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
556 пати симнат
 Дополнување
  17.10.2016 
Преземи го документот
420 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.