Детален опис на документ
Закон за технолошки индустриски развојни зони
Датум на објавување: 07.02.2007 Преземи го документот
3498 пати симнат
Датум на стапување во сила: 15.02.2007 
Сл. весник/година: 14/2007 
Категорија: Односи и соработка со странство » Царина
Забелешка:
Клучни зборови: технолошки индустриски развојни зони, технолошки развојни зони, индустриски зони, дирекција за технолошки индустриски развојни зони
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
1307 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.10.2008 
Преземи го документот
1031 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.11.2009 
Преземи го документот
845 пати симнат
 Измена и дополнување
  06.12.2010 
Преземи го документот
725 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.10.2012 
Преземи го документот
500 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
364 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.10.2014 
Преземи го документот
297 пати симнат
 Измена
  05.05.2015 
Преземи го документот
210 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
189 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.10.2015 
Преземи го документот
118 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
116 пати симнат
 Дополнување
  11.12.2015 
Преземи го документот
122 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
121 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.