Детален опис на документ
Закон за следење на комуникациите
Датум на објавување: 21.11.2006 Преземи го документот
3027 пати симнат
Датум на стапување во сила: 29.11.2006 
Сл. весник/година: 121/2006 
Категорија: Внатрешни работи
Забелешка:
Клучни зборови: комуникации, следење, прислушување
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  02.09.2008 
Преземи го документот
1037 пати симнат
 Пречистен текст
  10.01.2009 
Преземи го документот
2161 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.09.2012 
Преземи го документот
895 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.