Почетна   »   Закони    »  Закон за издавање на обврзници на Република Македонија за денационализација...Детален опис на документ
Закон за издавање на обврзници на Република Македонија за денационализација
Датум на објавување: 31.05.2002 Преземи го документот
2583 пати симнат
Датум на стапување во сила: 08.06.2002 
Сл. весник/година: 37/2002 
Категорија: Финансии, сметководство » Хартии од вредност
Забелешка:
Клучни зборови: влада, денационализација, обврзници, обврзници за денационализација, емисија, влада на рм
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
562 пати симнат
 Измена
  30.12.2009 
Преземи го документот
319 пати симнат
 Измена
  13.01.2012 
Преземи го документот
201 пати симнат
 Измена
  24.07.2013 
Преземи го документот
148 пати симнат
 Измена
  05.03.2015 
Преземи го документот
107 пати симнат
 Измена
  10.11.2017 
Преземи го документот
18 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.