Детален опис на документ
Закон за полиција
Датум на објавување: 03.11.2006 Преземи го документот
8636 пати симнат
Датум на стапување во сила: 11.11.2006 
Сл. весник/година: 114/2006 
Категорија: Внатрешни работи
Забелешка: Oвој закон ќе се применува од 11.11.2007 година
Клучни зборови: полиција
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  05.11.2008 
Преземи го документот
1329 пати симнат
 Дополнување
  15.01.2009 
Преземи го документот
3154 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.11.2012 
Преземи го документот
1661 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
1017 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
852 пати симнат
 Измена
  22.02.2016 
Преземи го документот
513 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.06.2016 
Преземи го документот
597 пати симнат
 Измена
  29.06.2016 
Преземи го документот
410 пати симнат
 Измена и дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
153 пати симнат
 Измена и дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
215 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.