Поврзани документи
» Закон за амнестија
» Закон за парничната постапка
» Закон за судскиот буџет
» Закон за амнестија
» Кривичен законик
» Закон за извршување
» Закон за заштита на сведоци
» Закон за парничната постапка
» Закон за извршување на санкциите
» Закон за извршната постапка
» Закон за прекршоците
» Закон за академија за обука на судии и јавни обвинители ...
» Закон за извршување на санкциите
» Закон за судовите
» Закон за Републички судски совет
» Закон за амнестија на граѓаните на Република Македонија кои не ...
» Закон за кривичната постапка
» Закон за управните спорови
» Закон за судскиот совет на Република Македонија
» Закон за медијација
» Закон за вонпроцесната постапка
» Закон за прекршоците
» Закон за судовите
» Закон за прекршоците против јавниот ред и мир
» Закон за малолетничка правда
» Закон за обезбедување на побарувањето
» Закон за вонпарнична постапка
» Закон за судска служба
» Закон за управување со конфискуван имот, имотна корист и одземени ...
» Закон за судските такси
Детален опис на документ
Закон за судска служба
Датум на објавување: 04.03.2014 Преземи го документот
3545 пати симнат
Датум на стапување во сила: 12.03.2014 
Сл. весник/година: 43/2014 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
Забелешка:
Клучни зборови: судови, судство, судска служба
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  08.10.2014 
Преземи го документот
856 пати симнат
 Дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
1111 пати симнат
 Измена
  15.06.2015 
Преземи го документот
950 пати симнат
 Дополнување
  15.01.2016 
Преземи го документот
727 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  18.01.2017 
Преземи го документот
173 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  07.06.2017 
Преземи го документот
197 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.