Детален опис на документ
Закон за надворешни работи
Датум на објавување: 10.04.2006 Преземи го документот
4011 пати симнат
Датум на стапување во сила: 18.04.2006 
Сл. весник/година: 46/2006 
Категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
Забелешка:
Клучни зборови: министерство за надворешни работи, надворешни работи, надворешна политика, дипломатско конзуларно претставништво
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  07.11.2007 
Преземи го документот
1061 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.08.2008 
Преземи го документот
1422 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  08.10.2008 
Преземи го документот
309 пати симнат
 Измена и дополнување
  20.02.2013 
Преземи го документот
603 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.02.2014 
Преземи го документот
300 пати симнат
 Измена
  17.04.2015 
Преземи го документот
112 пати симнат
 Пречистен текст
  22.06.2015 
Преземи го документот
472 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.12.2015 
Преземи го документот
166 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.