Детален опис на документ
Закон за надзор на државната граница
Датум на објавување: 08.06.2006 Преземи го документот
2372 пати симнат
Датум на стапување во сила: 16.06.2006 
Сл. весник/година: 71/2006 
Категорија: Односи и соработка со странство » Граница, гранични премини и погранични зони
Забелешка:
Клучни зборови: државна граница, гранична контрола, гранично управување
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
587 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.04.2009 
Преземи го документот
128 пати симнат
 Пречистен текст
  16.07.2009 
Преземи го документот
477 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Снежана Трајановска на 14.11.2012 10:51

Со донесување на Законот за гранична контрола (Сл.весник 171/2010) овој Закон престана да важи.

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.