Почетна   »   Закони    »  Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународната банка за...Детален опис на документ
Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународната банка за обнова и развој - Светска банка по Договорот за заем за Вториот програмски заем за развојни политики за конкурентност
Датум на објавување: 06.02.2014 Преземи го документот
25 пати симнат
Датум на стапување во сила: 06.02.2014 
Сл. весник/година: 28/2014 
Категорија: Односи и соработка со странство » Странски вложувања и кредитни односи со странство
Забелешка:
Клучни зборови: банка, заем, задолжување, развој, конкурентност, обнова, светска, програмски


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.