Почетна   »   Закони    »  Закон за заклучување на стечајните постапки отворени согласно со Законот...Детален опис на документ
Закон за заклучување на стечајните постапки отворени согласно со Законот за присилно порамнување стечај и ликвидација и Законот за стечај
Датум на објавување: 22.01.2014 Преземи го документот
2097 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.01.2014 
Сл. весник/година: 12/2014 
Категорија: Работни односи » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: стечај, ликвидација
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  30.03.2016 
Преземи го документот
174 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  31.10.2016 
Преземи го документот
154 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.