Детален опис на документ
Закон за финансиската полиција
Датум на објавување: 22.01.2014 Преземи го документот
465 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.01.2014 
Сл. весник/година: 12/2014 
Категорија: Финансии, сметководство
Забелешка: Овој закон влегува во сила осмиот ден од денот на објавувањето во „Службен весник на Република Македонија“, а одредбите од Главата IV од овој закон ќе започнат да се применуваат со започнувањето на примена на Законот за кривичната постапка (“Службен весник на Република Македонија“ број 150/10 и 100/12).
Клучни зборови:
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
285 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
178 пати симнат
 Изменување
  15.02.2016 
Преземи го документот
166 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.