Детален опис на документ
Закон за медијација
Датум на објавување: 31.12.2013 Преземи го документот
1746 пати симнат
Датум на стапување во сила: 08.01.2014 
Сл. весник/година: 188/2013 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство
Забелешка: Овој закон влегува во сила осмиот ден од денот на објавувањето во „Службен весник на Република Македонија”, а ќе започне да се применува девет месеци по денот на влегувањето во сила.
Клучни зборови:
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
784 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
761 пати симнат
 Дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
424 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Љубиша Ѓорѓевиќ на 20.09.2014 08:21

zakon za obezbeduvawe na pobaruvanjata

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.