Детален опис на документ
Закон за aудио и аудиовизуелни медиумски услуги
Датум на објавување: 26.12.2013 Преземи го документот
1456 пати симнат
Датум на стапување во сила: 03.01.2014 
Сл. весник/година: 184/2013 
Категорија: Јавни служби » Јавно информирање
Забелешка:
Клучни зборови:
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  23.01.2014 
Преземи го документот
630 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.03.2014 
Преземи го документот
431 пати симнат
 Измена и дополнување
  07.07.2014 
Преземи го документот
476 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.09.2014 
Преземи го документот
473 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.08.2016 
Преземи го документот
195 пати симнат
 Измена
  20.09.2017 
Преземи го документот
183 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.