Детален опис на документ
Закон за поттикнување на вработувањето
вон сила
Датум на објавување: 19.05.2006 Преземи го документот
2284 пати симнат
Датум на стапување во сила: 27.05.2006 
Сл. весник/година: 62/2006 
Категорија: Работни односи » Вработување
Забелешка:
Клучни зборови: поттикнување на вработувањето, повторно вработување, стапување во работен однос


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.