Детален опис на документ
Закон за финансиска дисциплина
Датум на објавување: 30.12.2013 Преземи го документот
5830 пати симнат
Датум на стапување во сила: 07.01.2014 
Сл. весник/година: 187/2013 
Категорија: Финансии, сметководство
Забелешка: Одредбите од членот 13 од овој закон ќе се применуваат од 1 јануари 2015 година.
Клучни зборови: финансии
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  31.12.2014 
Преземи го документот
2233 пати симнат
 Измена и дополнување
  07.12.2015 
Преземи го документот
1542 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
suzana nikolovska на 16.06.2014 18:51

дали одредбите од овој закон се однесуваат за агенциите за привремени вработувања, во случај кога нема да биде исплатена платата на отстапениот работник од страна на агенцијата, без оглед на тоа дали работодавачот корисник ја платил фактурата????

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.