Детален опис на документ
Закон за градежните производи
Датум на објавување: 30.03.2006 Преземи го документот
3459 пати симнат
Датум на стапување во сила: 07.04.2006 
Сл. весник/година: 39/2006 
Категорија: Стопанство » Градежништво
Забелешка:
Клучни зборови: градежен објект, градежен производ, градежништво
Измени и дополнувања
 Измена
  14.07.2008 
Преземи го документот
616 пати симнат
 Измена и дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
328 пати симнат
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
325 пати симнат
 Измена
  27.11.2013 
Преземи го документот
174 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Сања Ѓуровска на 07.03.2013 15:57

Има и пречистен текст. може да го поставите

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.