Детален опис на документ
Закон за агенциите за привремени вработувања
Датум на објавување: 14.04.2006 Преземи го документот
7663 пати симнат
Датум на стапување во сила: 22.04.2006 
Сл. весник/година: 49/2006 
Категорија: Работни односи » Вработување
Забелешка:
Клучни зборови: вработување, агенција за вработување, привремено вработување
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  18.08.2008 
Преземи го документот
4689 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2010 
Преземи го документот
2742 пати симнат
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
1992 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.01.2013 
Преземи го документот
1777 пати симнат
 Измена и дополнување
  24.02.2014 
Преземи го документот
1053 пати симнат
 Дополнување
  15.06.2015 
Преземи го документот
472 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
495 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.02.2016 
Преземи го документот
616 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Јасмина Крстеска на 06.10.2017 09:36

Дали работодавачот има право да го ангажира лицето волонтер да оди во смени бидејќи институцијата има потреба од истото.Ве молам да ми одговорите ако е можно што побрзо. Благодарам.

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.