Поврзани документи
» Закон за амнестија
» Закон за парничната постапка
» Закон за судскиот буџет
» Закон за амнестија
» Кривичен законик
» Закон за извршување
» Закон за заштита на сведоци
» Закон за парничната постапка
» Закон за извршување на санкциите
» Закон за извршната постапка
» Закон за прекршоците
» Закон за академија за обука на судии и јавни обвинители ...
» Закон за извршување на санкциите
» Закон за судовите
» Закон за Републички судски совет
» Закон за амнестија на граѓаните на Република Македонија кои не ...
» Закон за кривичната постапка
» Закон за управните спорови
» Закон за судскиот совет на Република Македонија
» Закон за медијација
» Закон за вонпроцесната постапка
» Закон за прекршоците
» Закон за судовите
» Закон за прекршоците против јавниот ред и мир
» Закон за малолетничка правда
» Закон за обезбедување на побарувањето
» Закон за вонпарнична постапка
» Закон за судска служба
» Закон за управување со конфискуван имот, имотна корист и одземени ...
» Закон за судските такси
Детален опис на документ
Закон за медијација
вон сила
Датум на објавување: 15.05.2006 Преземи го документот
2869 пати симнат
Датум на стапување во сила: 23.05.2006 
Сл. весник/година: 60/2006 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
Забелешка:
Клучни зборови: медијација, медијатор, постапка за медијација
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  01.11.2006 
Преземи го документот
127 пати симнат
 Измена
  23.02.2007 
Преземи го документот
1194 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  06.06.2007 
Преземи го документот
979 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.09.2009 
Преземи го документот
318 пати симнат
 Пречистен текст
  17.11.2009 
Преземи го документот
1753 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.