Поврзани документи
Детален опис на документ
Закон за индустриски - зелени зони
Датум на објавување: 29.08.2013 Преземи го документот
197 пати симнат
Датум на стапување во сила: 06.09.2013 
Сл. весник/година: 119/2013 
Категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
Забелешка:
Клучни зборови: индустриски - зелени зони; регистар, министерство за економија; министерство за економија; Министерство за животна средина; министерство за транспорт и врски, шумарство и водостопанство; мимнистерство за локална самоуправа;
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  31.10.2014 
Преземи го документот
69 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.10.2015 
Преземи го документот
47 пати симнат
 Измена и дополнувањe
  05.11.2015 
Преземи го документот
42 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.